Meni
×

AVACO Rent A Car 15 Godina Sa Vama. Call Centar 00-24h 0112433797 0656363327 info@avaco.rs

Nagrade i priznanja

VREDNOST KOJA TRAJE !

OSNOVANO 2002

AVACO rent a car Beograd.
Najuspešnija rent a car organizacija u Srbiji.

AVACO RENT A CAR 

RESPEKTABILNA FLOTA AUTOMOBILA + HELIKOPTER

Avaco rent a car je uspešno porodično preduzeće koje se više od jedne decenije bavi rentiranjem vozila.
U ovom impozantnom voznom parku možete da iznajmite sve vrste automobila.
Najluksuzniji – Mercedes S klase; automobili visoke klase – Chrysler 300C i Mercedes E200; džipovi – Grand Cherokee, Hummer, Mercedes GL, Toyota Land Cruiser, Honda CRV; automobili više srednje klase – Honda Accord, Dodge Avenger, ekonomska klasa – Mercedes SMART i Fiat Punto.
U ponudi su i Pick Up automobili i luksuzni putnički kombiji, a ako vam zatreba da negde stignete hitno AVACO nudi najam HELIKOPTERA!

Najuspešnija rent a car organizacija u Srbiji.

Najuspešnija rent a car organizacija u Srbiji.

Kada doputujete avionom u Beograd potražite AVACO poslovnicu na aerodromu “Nikola Tesla”.
Na najfrekvetnijem mestu na Aerodromu Beograd prvi lokal sa desne strane, posle carine nalazi se poslovnica AVACO rent a car aerodrom Beograd.
Pronaćićete idealan prevoz do bilo koje željene destinacije u zemlji, regionu ili bilo gde u Evropi.

Postoje dve lokacije za iznajmljivanje automobila:

– na aerodromu “Nikola Tesla” Beograd, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.
Telefon / Phone: +381 (0) 65 6363 328, +381 (0)65 6363 323 (0 -24 h), +381(0) 11 4433 011

– i kancelarija na Vračaru, Trnska ulica br. 7 (Kalenić pijaca).
Telefon /Phone: +381(0)11 2433 797, +381 (0)65 6363 325
e-mail rentacar@avaco.rs
Auto možete da preuzmete i vratite na željenoj adresi a možete da tražite da iskusni vozači dovezu ili preuzmu vozilo na vašoj željenoj lokaciji.

Ako niste aktivan vozač ili nemate vozačku dozvolu, možete da iznajmite auto sa vozačem. Iznajmljivanje luksuznih vozila sa vozačem, usluge transfera sa autobuskih i železničkih stanica, transfer sa i do aerodroma ili transferi širom Srbije su takođe u ponudi kompanije AVACO rent a car.

 

Za pravna lica AVACO rent a car predviđa posebne uslove i pogodnosti za višemesečni i trajni zakup vozila. Prateći visoke evropske standarde u pogledu rent a car poslovanja AVACO uspeva da zadovolji brojne potrebe zahtevnih klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica.

Ponuda najjeftinijih malih automobila, automobila srednje klase i luksuznih automobila. Avaco rent a car vam nudi najviše. Vi samo treba da izaberete!

Pored jeftine usluge AVACO rent a car svojim klijentima daje i druge pogodnosti.
Pozovite, pišite i saznajte nove dodatne usluge iznajmljivanja automobila i česte AKCIJE i  POPUSTE za nove i stalne korisnike.

 

AVACO RENT A CAR

Jedna od najvećih i najstarijih srpskih kompanija za iznajmljivanje automobila

 

Iznajmljivanje automobila više nije luksuz već potreba i korisno rešenje što pokazuje sve veća potražnja za rent a car uslugama. AVACO izlazi u susret potrebama i zahtevima klijenata bez obzira da li je razlog putovanja odmor, poslovan put ili odlazak na turističku destinaciju. Odlučite se za odgovarajući model automobila i izvršite rezervaciju putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom – OVDE.

Zbog velike potražnje vozila preporučujemo da blagovremeno izvršite rezervaciju kako bi odmah po sletanju na Aerodrom “Nikola Tesla” Beograd mogli da pruzmete automobil.
Udoban, siguran i  bezbedan prevoz vozilima AVACO rent a car.
Kontaktirajte nas telefonom, dogovorite lokaciju preuzimanja vozila i auto će vas čekati  na dogovorenoj adresi. Iznajmljivanje automobila u Avaco rent a car je pravo zadovoljstvo za klijente.

 

Od osnivanja do danas Avaco Rent a car pažljivo čuva svoju reputaciju pouzdanog partnera čime je stekao veliki broj zadovoljnih korisnika, kako pravnih lica tako i pojedinaca iz zemlje i iz inostranstva.

O kvalitetu usluga najbolje svedoče brojne kompanije, nabrojaćemo samo neke od njih:

ECPD (European Center for Peace and Development), Europe Assistance, AMS Srbija, Mercedes Bentz, IPA Energy Consulting, OSCE, Atlanski savet Srbije i Crne Gore, Turistička organizacija Beograda kao i mnogi drugi.

“Your Road Trip” trening i testiranje novih Mercedes Benz modela.

“Your Road Trip” trening i testiranje novih Mercedes Benz modela.

 

Avaco d. o. o.  Beograd, Bulevar despota Stefana br. 10.

PIB: 100066256

Tekući računi: 205-24052-03 Komercijalna banka, 160-319290-81 Banca Intesa

Copyright @2017 AVACO Group - AVACO Rent-A-Car Beograd - Trnska 7, 11000 Beograd - Telefon: 011 2433 797 AVACO Rent-A-Car Beograd. All rights reserved

Made with by 2ULTIMATE STUDIOS / Supported by: Uni Web Hosting.